Styrelsen

Styrelsen 2016/2017

 

Elin Dahl, Ordförande

(Bild kommer)

Mitt namn är Elin Dahl. Jag bor med min sambo och min Welsh springer spaniel tik i ett hus i Vindeln.
Mitt intresse för hundar växer för varje dag och vill lära min hund det mesta, Har en tanke om att träna agility och även viltspår. Utställningar är det vi tränar mest på just nu

Mail: ordforande@vindelnshundklubb.se

________________________________________
Malin Bjurén, Vice Ordförande

Malin m hundar

Jag heter Malin Bjurén bor i Tvärålund med min familj och våra hundar. Tre shetland sheepdog Tindra, Aliz och Martha. Mitt hundintresse kretsar mest runt agility som vi tränar och tävlar i mån av tid, men vi provar också på en del annat när möjlighet finns. Min roll i Vindelns hundklubb är Vice Ordförande med fokus på agility.
_______________________________________

Emelia Granström, Webbansvarig


Jag heter Emelia Granström och bor i Granö med min Australian Shepherd Lukas. Vi tävlar i lydnad, rallylydnad, utställning, bruks och freestyle. Min roll i VHK är Webbansvarig.

Mail: webmaster@vindelnshundklubb.se

______________________________________

Stina Algotsson, kassör

Stina och Kero 2

Jag heter Stina Algotsson och bor i Vindeln tillsammans med min sambo och vår hund Kero. Kero är en flatcoated retriever som gillar allt och alla. Vi gillar att gå på skogspromenader, hundkurser samt träna lydnad. Annars tränar vi viltspår och går på en och annan utställning.

____________________________________

Annika Alfreds, ledamot

(info kommer)

_______________________________________

 

Ida Långström, ledamot
20140617-185036.jpg

Ida Långström heter jag och bor i Vindeln med min sambo och våran dvärgschnauzer Sally. Jag är uppväxt med jämthundar men fastnade själv för dvärgschnauzer. Vi tycker om att prova på det mesta. Men att få vara ute i skogen och springa fritt är nog det roligaste. Viltspår är nog det vi skulle vilja träna mer på.
_______________________________________

Frida Sjölander, Ledamot 

(info kommer)