Regler klubblokalen

Klubb-lokalens trivselregler

Lokalen drivs och sköts helt ideelt av oss medlemmar i Vindelns hundklubb. Om vi alla hjälps åt så blir träningarna och träffarna trevligare för oss alla.

> Använd gärna inneskor .

> Löptikar är välkomna men ska bära tikskydd.

> Rasta hunden ordentligt innan träning och plocka upp efter er. -Inget kissande på husväggen eller direkt utanför huset. Rasta hundarna längs med vägen eller genom parken, men plocka upp efter er.

> Revirkissar hunden inomhus använd desinfektion (ska finnas i toaletten) – Har ni en hund som gärna revirkissar, införskaffa ett kisskydd.

> Valpar är välkomna efter sedvanliga vaccinationer.

> Självklart plockar vi alla bort efter oss och den som bokat lokalen ansvarar för att ta med soporna. – (Vi har ingen tunna på klubben då det kostar en ordentligt slant.)

> Värme, se info på anslagstavlan vad som gäller tillfället. Står inget lämna elementen som de var inställda när ni kom.

> Bokaren är personligt ansvarig för att låsa och släcka efter sig.  Går något sönder meddela till info@vindelnshundklubb.se eller ring någon i styrelsen.

OBS VIKTIGT!
Närvara ALDRIG i lokalen med en hund som visat symptom på kennelhosta. Karenstiden är EN MÅNAD och det gäller även andra hundar som är symptom-fria men vistats med sjuk hund!