Anmälningsregler

Anmälningsvillkor

För att vara med på någon av våra kurser krävs medlemskap i Vindelns Hundklubb. Vi vill även att din hund är vaccinerad.

När du anmäler dig via formuläret på hemsidan är det en intresseanmälan.

Efter att du har skickat din anmälan till oss får du ett mail som bekräftar att vi fått din anmälan. Ca två veckor före start får du en kallelse via mail med information, tid och plats osv. Du skall då bekräfta att du fortfarande skall gå kursen genom att betala in medlemsavgift och kursavgift. Detta skall göras senast en vecka innan kursstart.

Anmälan till en kurs/studiecirkel är bindande om inget annat anges. Du har dock rätt att utnyttja ångerrätten och avboka din anmälan genom att meddela oss senast 10 dagar innan kursstart. Avbokningen sker via mail och mailet ska innehålla personuppgifter samt vilken kurs/studiecirkel det gäller. Om du avanmäler dig efter att ångerrätten löpt ut har vi rätt att ta ut en avgift, vilken grundar sig på den aktuella kursens omkostnader.

Om du avanmäler/avbryter ditt deltagande efter kursstart har du ingen rätt att få tillbaka avgiften. Om du däremot avbryter kursen på grund av sjukdom hos dig själv eller hos hunden med läkarintyg/veterinärintyg återbetalas den ej utnyttjade delen av kursavgiften med avdrag för våra omkostnader.

Om vi tvingas ställa in en kurs/studiecirkel har du alltid rätt att få tillbaka den inbetalda avgiften.